The Ultra Jaslene

What Do U Want Me 2 Do

Bra att veta lite ställen

När man är lite fler så är det bra att veta några restauranger som man vet att man får plats i. För det kan annars vara lite svårt att få till det om det skulle vara så att man inte hittar ett ställe som har plats för många. Om man inte vet några såna ställen så kan man söka på det online och hitta bra och trevliga restauranger som man kan gå många till.
Man kan söka på till exempel " restaurang stora sällskap gamla stan " och så får man upp bra förslag på vart man kan gå och vart man får plats allihop.
Smidigt och enkelt och väldigt trevligt. För det är ju väldigt trevligt att kunna åka flera stycken och att man kan njuta av en god middag med å många som möjligt.
Det är väldigt trevligt och kul och något som många tycker om att göra när man ska träffa sina vänner och familj.

 Bra att ha några ställen att gå till 

Ja det är ju smidigt om man känner till några ställen som man kan välja på att gå till när man blir fler än vanligt.
Sen så är det ju alltid kul att prova på lite nya ställen med lite ny mat som man inte har provat tidigare. Det finns ju så otroligt mycket god och härlig mat som man vill prova och det är ju en sån njutning och så kul att få göra det tillsammans med sin nära och kära. Det blir ju  bara ännu roligare då än om man inte är ås många. I alla fall ibland så är det härligt att vara ett stort gäng som kan njuta och ha det kul tillsammans och få skapa fina minnen tillsamman som man kan tänka tillbaka på och glädjas åt. Ja det är väldigt fint det och något som man vill.