The Ultra Jaslene

What Do U Want Me 2 Do

göra rent vår matta

Vår matta har blivit jätteskitig efter att vi hade syrrans alla hundar här förra helgen. Skulle behöva hitta en bra mattvätt i boden så snabbt som möjligt då det ekar i hela huset utan mattor. 

Min kille har fått diskbråck men vägrar att vara sjukskriven, måste be han att göra det nån dag i veckan får det går inte längre. Han ska till läkaren snart och få besked om han ska få opereras eller inte, får han inte det måste han byta jobb fort som attans och börja göra något åt ryggen själv. Kanske gå till någon naprapat eller vad de nu heter som kan bota honom, eller iallafall få honom att må lite bättre än vad han gör nu. 

Ibland får jag hjälpa honom att ta på sig strumpor för att han inte kan böja sig ända ner, lite tråkigt då han bara är 23 år gammal och har redan dem här problemen.